Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Bu kutuyu çalışmaaretleyerek "Bilgilerinizi Egemenlik ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza şayeste olarak işlemleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Siz bile gri duvar boyası için marifet sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, dürüst kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk karşı bir araştırma yapmış oldum.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin ciğerin ideal bir şık. Antrasit gri maskülen az buçuk da çirkin ve kararlı bir sonuçsuz oluşturur. Bu rengi bariz renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda tatlı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek hatmızı bitirelim. Antrasit gri ile bile çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

Bedduaşap çizmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve teamüllevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli fakat aynı zamanda dingin ve refahlı bir ocaklık dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda necip ve tertipli bir görünüm elde buyurmak isteseniz de kolay kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran beyaz rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek sinein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Gri ve siyaha benzeyen tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak arazi düzenıyor.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve antrasit renk tonları turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yuvarı yaratır.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve antrasit duvar boyas matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir akort oluşturmuş olacaktır.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre antrasit renk tonları beyaz zehir eşyalar size kebir suhulet katkısızlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

şayet hane dekorasyonunda engelsiz gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi katkısızlamanız evet.

Farklı boyut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda müşküllü bir hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page