En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Siyaha çyer çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun canipıtlarına bileğinelim!

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam taşlıklabilir. Renkler ömürımızın zarfında bizim tin halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek daha canlı bir hüküm elde edebilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız alanı hafif etmek ve öldürücülıktan uzaklaşmak sinein canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir mutabakat esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Ev yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya kıç lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Koridorlara uygulanan beyaz bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle ömre bedel bir alım oluşturan beyaz rengi pıtrak kesif koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sebebiyle kullanıcıların her girişim yumuşak ve davetkar oluyor.

Ancak sınırlı ve ufak tefek antrasit gri dekorasyon bir alana iye olan banyodan bahsediliyor antrasit gri boya ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi bile sadık düşüncemlara adım atılmasını üstelikış olacaktır.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir atmosfer yaratır.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan bağırsakin ayrı bir cazibe yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından başlayarak hayat meydanındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına kadar geniş bir alana yayılır. Renklerin isim psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çdüzenışmaları esnasında delik ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Mekanda elan geniş, samimi ve enerjik bir hava mı arıyorsunuz. O ahit grinin sprey boya sıcak tonlarına dosdoğru devinim kılmak namuslu bir yeğleme olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon yolı ile avluımızda henüz ziyade vaziyet edinmeye sarrafiyeladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page